Boşandığı erkek tarafından vurulan kadın: Tutuksuz yargılanmasın

Eskişehir'de boşandığı erkek tarafından ateşli silahla vurulan M.G.D., hastane odasından seslendi: "Asla ve asla tutuksuz yargılanmasını istemiyorum."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - M.G.D. ve Mete Arslanoğlu, iki buçuk yıl önce boşandı. 7 Haziran'da Tepebaşı ilçesindeki bir alışveriş merkezinin otoparkında karşılaşan ikili arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine Mete Arslanoğlu, M.G.D. ve tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi ateşli silahla yaraladı. 

Olay yerinde gözaltına alınan şüpheli Arslanoğlu, “kasten yaralama” suçlaması ile tutuklandı.  

'BU TÜR İNSANLARIN CEZALARINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM'

ANKA'nın haberine göre, avukat olan M.G.D.'nin hastanede tedavisi devam ediyor. Saldırı nedeniyle her iki bacağında da kırık oluşan M.G.D., boşandığı erkeğin tutuksuz yargılanmamasını talep etti. M.G.D., şunları söyledi: “Yaklaşık 2 buçuk yıl önce boşandığım eşim tarafından silahlı saldırıya uğradım. Her iki bacağımdan da yaralandım. Uzun bir ameliyat sürecinden sonra hala hastanedeyim ve tedavim devam etmekte. Her gün kadına şiddet haberlerini duyuyoruz. Ben de bir hukukçu olarak, bu işin içinde olmama rağmen böyle bir olaya maruz kalmam bunu bizzat yaşamam gerçekten olayın ne kadar önemli olduğunu, bu tür insanların dışarıda olması, bu tür insanların cesaretlenmesi, bu tür insanların elini kolunu sallaya sallaya, sokak ortasında insan vurmaları gerçekten akıl alır gibi değil. Bu tür insanların cezalarını çekmesini istiyorum. Asla ve asla tutuksuz yargılanmasını istemiyorum.” (HABER MERKEZİ)