Bolu Dağı'nda zincirleme kaza: 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Bolu Dağı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 tır ve 2 otomobil çarpıştı. Kazada tır sürücüsü Turgay Özhan vefat etti, 3 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde 2 otomobil ile 2 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Turgay Özhan idaresindeki inşaat malzemesi yüklü tır, D-100 karayolu Bolu Dağı geçişi Sarıçökek mevkisinde önünde seyreden Sadık Karadağ yönetimindeki kum yüklü tıra çarptı. Yunus Emre Tige'nin sürdüğü plakalı otomobil ile Ayşe Türedi idaresindeki otomobil ise tırlara çarparak durabildi.

Kazada tır sürücüsü Turgay Özhan bulunduğu yerde sıkıştı. İtfaiye kaza kırım ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazaya karışan ve yaralanan diğer araçlardaki Mehmet Özhan, Sadık Karadağ ve Yunus Emre Tige, Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu İstanbul istikameti yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından tekrar normale döndü. (HABER MERKEZİ)