Bolsonaro hastaneye kaldırıldı

Brezilya lideri Bolsonaro hastaneye kaldırıldı. 2018'de karnından bıçaklı saldırıya uğraması sonrası sık sık sağlık sorunları yaşayan Bolsonaro, uçağının merdivenlerini yürüyerek indi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro hastaneye kaldırıldı. 2018'deki seçim kampanyasında karnından bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra birkaç kez hastaneye kaldırılan Bolsonaro'nun, bu sabah erken saatlerde karın bölgesinde ağrı şikayetiyle yine hastaneye gittiği belirtildi. Doktoru Antonio Luiz Macedo, Bolsonaro'nun ameliyat gerekip gerekmediğini anlamak için muayene edildiğini söyledi.

Brezilya merkezli televizyon kanalı Globo ise rahatsızlandığı sırada ülkenin güneyinde tatilde olan Bolsonaro'nun, Sao Paulo'ya iniş yapan uçağının merdivenlerinden yürüyerek indiği görüntüleri yayınladı. Globo, Brezilya liderinin Vila Nova Star Hastanesi'ne götürüldüğünü duyurdu.

Bolsonaro 2018'deki başkanlık seçimlerinin kampanyasını yürüttüğü sırada karnından bıçaklı saldırıya uğramış ve tekrar tekrar ameliyat geçirmişti. Son olarak Temmuz 2021'de, kronik hıçkırık sonrası bağırsak tıkanıklığı nedeniyle yine hastaneye yatmıştı. (DIŞ HABERLER)