Boğaziçi'nde atanmış rektörün yardımcısı dekanlığa atandı

Boğaziçi'nde atanmış rektör Bulu Genel Sekreterliğe SBÜ'de Personel Daire Başkanı olarak görev yapan Nedim Malkoç'u, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'na ise yardımcısı Fazıl Önder Sönmez'i atadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Cumhurbaşkanı Kararı'yla Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan 'kayyum' rektör Melih Bulu, öğrenci ve öğretim üyelerinin protestoları devam ederken atamalar yapmayı sürdürüyor.

Son olarak Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterliği'ne, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde Personel Daire Başkanı olarak görev yapan Nedim Malkoç atandı. 

'ŞEREF MALKOÇ'UN AKRABASI'

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının kurduğu Boğaziçi TV'nin Twitter hesabından duyurulan haberde Malkoç ataması şöyle duyuruldu: "Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreterliğine Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi Nedim Malkoç getirildi. Osmanlı Eğitim Ocakları Kocaeli şube başkan vekilliği de yapmış Malkoç, ayrıca cumhurbaşkanı eski başdanışmanı ve kamu denetçisi Şeref Malkoç'un akrabası.

Atamadan sonra Nedim Malkoç Gazete Gebze'ye, 'Bana güvenen ve bu göreve layık gören Boğaziçi Üniversitesi Rektörü değerli hocam Prof. Dr. Melih Bulu’ya teşekkür ederim. İnşallah allah bizi utandırmaz, bugüne kadar yaptığım görevlere ek olarak bu görevi yapmaya da bizi nasip eder' dedi."

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ’NE DEKAN OLARAK REKTÖR YARDIMCISI ATANDI

Öte yandan Birgün'ün haberine göre 'kayyum' rektör Bulu'nun yardımcısı Prof. Dr. Fazıl Önder Sönmez, Mühendislik Fakültesi dekanlığına atandı. (HABER MERKEZİ)