Boğaziçi Üniversitesi'nin atanmış rektörü yardımcısını buldu

Melih Bulu, 2 Ocak'ta Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasından bir ay sonra yardımcısını buldu. Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu rektör yardımcısı olurken Dr. Oğuzhan Aygören de rektör danışmanı görevini kabul etti.

Google Haberlere Abone ol

Neşe İdil

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan AK Partili Melih Bulu, göreve getirilmesinden bir ay sonra yardımcısını buldu. Boğaziçi Endüstri Mühendisliği'nden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu rektör yardımcılığı görevine getirildi.

Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu


Uluslararası Ticaret bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören rektör danışmanı olurken, İşletme bölümünden Doç. Dr. Ali Coşkun ise Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü'ne atandı.

Melih Bulu'nun danışmanı olarak görev yapacak Dr. Oğuzhan Aygören aynı zamanda Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kurucularından.

Bulu daha önce kendisine yardımcı bulamadığı yönünde haberlerle gündeme gelmişti. Üniversiteden tepki olarak istifa edenlerin yanı sıra akademisyenler de her gün rektörlük binasına arkalarını dönerek eylemlerini sürdürüyor.