Boğaziçi Dayanışması'ndan çağrı: 17 Mart'ta Çağlayan Adliyesi'ndeyiz

Melih Bulu'ya karşı yapılan protestolara katıldıkları için yargılanan öğrencilerin ilk duruşması 17 Mart'ta Çağlayan Adliyesi'nde görülecek. Boğaziçi Dayanışması ve Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Ağı, "Yargılanan sıra arkadaşlarımızla dayanışmak için Çağlayan Adliyesi'ndeyiz" diyerek destek çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'yu rektör olarak atamasının ardından başlayan protestolara katıldıkları gerekçesiyle yargılanan öğrencilerin ilk duruşması 17 Mart'ta yapılacak. 2'si tutuklu yargılanan 7 öğrencinin davası Çağlayan Adliyesi'nde görülecek. 

Boğaziçi Dayanışması ve Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Ağı tarafından yapılan açıklamalarda, yargılanan öğrencilerle dayanışma için 17 Mart'ta Çağlayan Adliyesi'nde buluşma çağrısı yapıldı. 
 
Boğaziçi Dayanışması'ndan #BundanSonrasıHepimizde etiketiyle yapılan açıklamada "17 Mart Çarşamba 13:00'te Boğaziçi direnişini savunmak, yargılanan sıra arkadaşlarımızla dayanışmak için Çağlayan Adliyesi'ndeyiz. Tutuklu Boğaziçi direnişçileri serbest kalana, polis-ÖGB ablukası tüm üniversitelerden kalkana dek kesintisiz direnişteyiz!" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)