Bodrum'da 14 Şubat'ta 300 müzisyenin katılımıyla konser

Korona virüsü salgınından en çok etkilenen meslek gruplarından olan müzisyenler, Bodrum Belediyesi'nin organizasyonuyla 14 Şubat Sevgililer Günü özel programında seyirci ile buluşacak. Konser kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da sahneye çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daha önce müzisyenlere destek için iki projeyi gerçekleştiren Bodrum Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 300 sanatçının sahneye çıkacağı 'Müziğin Sesi Açılsın' başlıklı bir organizasyonu hayata geçiriyor. Proje kapsamında 87 grup, 300 sanatçının sahne alacağı programın çekimleri sürüyor.

Heredot Kültür Merkezi'nde devam eden çekimlere, yerel sanatçı Ender Kasal ile birlikte katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, pandemi tedbirleri kapsamında kapanan işletmelerden dolayı sahne alamayan müzisyenlere bir nebze olsun destek olmak için 14 Şubat Sevgililer Günü programı hazırladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle tüm Bodrum aşıklarının 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Belediye olarak, yeni yılda yaptığımız gibi yine müziğin sesi açılsın diyerek emekçilerimize, müzisyenlerimize, Bodrum'un en önemli değerlerine, sanatçılarına, Sevgililer Günü için bir katkı yapmaya çalıştık. Bu gibi çalışmaları sürdüreceğiz. Umarız bu Sevgililer Günü, salgının da artık sonuna vesile olur. Hep birlikte bir dahaki Sevgililer Günümüzü sarılarak, kucaklaşarak kutlarız."

Başkan Aras, konuşmasının ardından Ender Kasal'ın sazıyla eşlik ettiği Kerimoğlu ve Çökertme türkülerini seslendirdi.

Çekimleri devam eden program, 14 Şubat Sevgililer Günü saat 14.00'de Bodrum Belediyesi sosyal medya hesapları ile Bodrum Kent TV'den yayınlanacak. Üç bölüm halinde yayınlanacak olan programın diğer bölümleri ise aynı gün saat 18.00'de ve 22.00'de yine ekranlarda olacak. (ANKA)