BluTV'den yeni dizi: Saklı

BluTV, Altın Küre ödüllü "The Affair" dizisinin adaptasyonu "Saklı" için hazırlıklara başladı. Dizinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin yerli online video platformu BluTV, yeni orijinal dizisi "Saklı" ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirlerini yaralarından tanıyan iki evli insanın yasak aşkını anlatan "Saklı" dizisi, 5 yıl devam eden "The Affair" dizisinin adaptasyonu olacak.

Senaristliğini Deniz Akçay'ın yapacağı ve yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın yer alacağı dizinin başrollerini Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar üstlenecek.

DİZİNİN ADAPTASYONU, İSPANYA'DAN SONRA İLK KEZ TÜRKİYE'DE YAPILACAK

"Saklı"nın adapte edildiği "The Affair", 2012’de Showtime’da yayınlandı. Dizide bölümler, karakterler üzerinden iki farklı bakış açısı ile anlatılıyor. Dizi, İspanya’dan sonra ilk kez Türkiye’de yapılan adaptasyonla izleyicilerle buluşacak.

Başrollerde Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü, Janset gibi oyuncuların eşlik edeceği "Saklı", Temmuz ayının başında sete çıkmaya hazırlanıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)