BluTV'den Okan Bayülgen moderatörlüğünde yardım yayını

BluTV, Okan Bayülgen moderatörlüğünde bir yardım programı düzenliyor. Program bugün 19.30’da BluTV YouTube kanalında yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerli dijital platform BluTV, bugün "Yaralarımızı Sarıyoruz" etiketiyle bir deprem yardım programı düzenliyor. Okan Bayülgen moderatörlüğünde düzenlenecek yayına platformun dizi ve filmlerinde oynayan oyuncular da destek verecek.

BluTV'nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkece yaşadığımız büyük felaket karşısında BluTV ailesi olarak ilk günden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Yaralarımızı birlikte sarabilmek ve daha çok kişiye yardım ulaştırabilmek adına pazartesi günü 19.30’da BluTV YouTube kanalımızda Okan Bayülgen’in moderatörlüğünü yapacağı, özel konuklarımızdan, gönüllerimize birçok destekçimizin katılacağı canlı yayınla hep birlikte olacağız.

Yardım yayınımız NetD’nin yayın desteği ile beraber NetD’nin YouTube kanalından da izlenebilecek. Depremden etkilenen yurttaşlarımız için gerçekleştireceğimiz bu yayında herkesin desteklerini bekliyoruz. Yaralarımızı sarıyoruz.”

.

BluTV ofisinde yapılacak yayında bağışlar Ahbap, Kızılay ve AFAD olmak üzere 3 sivil toplum kuruluşunun hesap numaralarına yönlendirilecek. (HABER MERKEZİ)