Black Widow filminin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Disney, "Black Widow" ve diğer yeni filmlerin gösterim tarihlerini açıkladı. Şirket, "Black Widow"un vizyon tarihini bir kez daha erteleyerek filmi 9 Temmuz'da piyasaya süreceğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi ertelenmeye devam ediyor. Son olarak Disney, yaklaşan gösterim listesini yeniden ele alarak, "Black Widow", "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", Pixar filmi "Luca" gibi filmlerinin vizyon tarihini yeniden erteledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Disney'in ertelemelerin yanında aldığı kararla, "Black Widow" ve "Cruella" sinemaların yanı sıra Disney Plus'ta da gösterime girecek. Emma Stone'un başrolünde olduğu "Cruella" planlandığı gibi 28 Mayıs'ta vizyona girecek ancak "Black Widow" iki ay ertelenerek 9 Temmuz'da vizyona girecek. Marvel’in daha önce temmuz ayı için belirlediği "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" filmi de 3 Eylül’e ertelendi. Filme, geleneksel bir salon gösterimi yapılması bekleniyor.

Pixar’ın animasyonlu macera filmi “Luca” ise sinemalarda oynamayacak ve sinemaların yerine 18 Haziran'da ek ücret olmaksızın yalnızca Disney Plus'ta gösterilecek. "Free Guy" (13 Ağustos), "The King's Man" (22 Aralık), "Deep Water" ( 14 Ocak 2022) ve “Death on the Nile” (11 Şubat 2022) şimdilik yapılan planda, sadece sinemalarda yer alacak.