Bitexen Antalyaspor, altyapı tesislerini geliştirdi

Altyapı tesislerini geliştiren Bitexen Antalyaspor, basın mensuplarıyla toplantı yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bitexen Antalyaspor altyapısında gerçekleştirilen fiziksel ve yapısal değişim, medya mensuplarına anlatıldı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına altyapıdan sorumlu olan Bitexen Antalyaspor Asbaşkanı Yener Yıldırım, Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı, Altyapı Eğitim Direktörü Hakan Yılmaz, Atletik Performans Direktörü Mustafa Behlül ve eğitim kadrosunda yer alan antrenör Cihat Güller katıldı.

Altyapıda yaşanan değişim sürecinden bahseden Antalyaspor Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı, bugüne kadar yapılan fiziki iyileştirmeyi, yapısal değişiklikleri ve bundan sonra neler yapılmasının planlandığını anlattı.

Altyapı Eğitim Direktörü Hakan Yılmaz da Türkiye’de futbolun temel sorunlarına değinerek, bu sorunların çözümünün mümkün olduğuna inandıklarını ve değişime yönelik projelerin üzerinde duracaklarını ifade etti. Yönetim Kurulu’nun takımın altyapısı için en teknolojik cihazları temin ettiklerini belirten Yılmaz, tesiste Türkiye Futbol Federasyonu’nca örnek gösterilen bir çalışma yaptıklarını söyledi.