Bitcoin'de vurgun yaptı, Epstein'in evini 51 milyon dolara aldı

ABD'de cinsel saldırı ve insan kaçakçılığı suçlarından tutulduğu cezaevinde intihar eden Jeffrey Epstein’ın New York'taki yedi katlı ve 40 odalı malikanesi, 51 milyon dolara Goldman Sachs'in eski kıdemli yöneticilerinden Michael Daffey'e satıldı. Daffey'in Bitcoin'den elde ettiği 'büyük kazançla' evi satın aldığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel istismarda bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmak suçundan yargılanmayı beklerken 2019 yılında hücresinde kendini astığı açıklanan Jeffrey Epstein’ın New York'taki malikanesi, 51 milyon dolara satıldı. Manhattan'da bulunan evi, ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs'in eski kıdemli yöneticilerinden ve Bitcoin yatırımcısı Michael Daffey'in aldığı belirtildi. Daffey'in, Bitcon'in değerindeki rekor artıştan elde ettiği 'büyük kazançla' malikaneyi satın aldığı aktarıldı.

Malikanenin satışından elde edilen gelirin, Epstein'in cinsel saldırıda bulunduğu kişilere parasal yardım sağlayan bir tazminat fonunda kullanılacağı belirtildi. Daffey'nin sözcüsü, "Daffey daha önce hiç bu evde bulunmadı ve ev sahibiyle tanışmadı" dedi.

Manhattan'da bulunan yedi katlı ve 40 odalı malikane, temmuz ayında 88 milyon dolara satışa çıkarılmış ancak geçtiğimiz günlerde fiyatı düşürülmüştü. (DIŞ HABERLER)