Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünü anlattı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünü anlatan eşi Ece Erken'in yakın arkadaşı Bircan Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberini Beyaz TV'de anlatan Bircan Bali, "Çok anılarımız ve çok yaşanmışlıklar var. Hain bir saldırıda vücuduna yedi kurşun isabet etti" dedi. Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'in yakın arkadaşı olan Bircan Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42) dün gece İstanbul Yeşilköy'deki bir balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu hastanede vefat etti

Ece Erken'in arkadaşı sunucu Bircan Bali Beyaz TV'deki yayında şunları söyledi:

"Çok taze aldık haberi... Çok anılarımız ve çok yaşanmışlıklar var. Kıymetli abim dün gece hain bir saldırıda vücuduna yedi kurşun isabet etti. Hayatını hastanede kan kaybından dolayı kaybetti. Şok içindeyiz. Sizden özür diliyoruz. Ece ile onların inanılmaz bir ilişkisi vardı. Her şeyden öte Şafak abinin çocuklarına çok düşkün olduğunu düşündükçe her şey çöpe gidiyor. Çocuklarının haberi yok" dedi. Bali, "Şafak abinin son sözü 'Lütfen beni kurtarın' olmuş" dedi.

'ECE'DEN HABER ALAMIYORUZ'

Yakın arkadaşı Ece Erken'den saatlerdir haber alamadıklarını söyleyen Bali, sözlerine şöyle devam etti: "Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor."

'DAVA NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI'

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı muhabiri Uğur Kotan da olayla ilgili şunları anlattı: 

"Bu olay 00.30 sıralarında yaşanıyor. Öncesinde ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Eski Başkanı Fikret Orman'la kendisine ait balıkçı restoranında görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Orman, uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Bir süre sonra mekana silahlı saldırıyı gerçekleştiren, henüz kimliği belirlenemeyen 2 şahıs geliyor. Bu kişiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmek istediklerini söylüyorlar. Şafak Mahmutyazıcıoğlu da yanındaki kişileri rahatsız etmek istemediği için bu iki kişiyi arka bir masaya alıyor ve yanlarını geçiyor. Burada bir davayla ilgili konuştukları iddia ediliyor. Hatta 1 milyon TL'nin konuşma sırasında dile getirildiği iddia ediliyor. Bir olayla ilgili anlaşamadıkları için tartışma çıkıyor. Dışarıda bekleyen Şafak Bey'in şoförü bu tartışmayı görünce müdahil oluyor. Bundan sonra tartışma iyice büyüyor ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na ateş etmeye başlıyorlar. Önce sağ bacağına 2 el ateş ediyorlar. Şafak Bey yere düşüyor. Bu süreçte Şafak Bey'i yerde sürüklüyorlar ve 2 el daha ateş ediyorlar. Şafak Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde vefat ediyor."