Mehmet Aslantuğ'un rolü Musa Uzunlar'a gitti

Bir Annenin Günahı dizisi bu hafta sonu sete çıkacak. Pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen dizinin önceki başrolü Mehmet Aslantuğ'un rolü Musa Uzunlar'ın oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Yapımcılığına Limon Film'in imza attığı Bir Annenin Günahı dizisi hafta sonu sete çıkıyor. İlk bölüm çekimlerine pandemi nedeniyle ara verilen dizinin başrol oyuncularının bazıları değişti.

'YOLLARI AÇIK OLSUN'

Mehmet Aslantuğ pandemi öncesi çekimlerine başladığı Bir Annenin Günahı dizisini neden bıraktığını açıkladı. Yerine Musa Uzunlar'ın geçtiği Aslantuğ şunları söyledi:

"Sete çıktıktan kısa bir süre sonra Covid-19 salgını nedeniyle durdurulan 'Bir Annenin Günahı' adlı tv dramasına; zaman darlığı, başka bir proje hazırlığım ve bağlantılı nedenler dolayısıyla aktör olarak katılabilmem mümkün olmamıştır. Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği çalışmada, başta sevgili Özge Özberk olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma ve teknik kadroya başarılar diliyorum. Yolları açık, sağlıkları, huzurları daim olsun."

Yapımcılar Mehmet Aslantuğ'un yerine Musa Uzunlar'la anlaştı. Dizide ayrıca Özge Özberk, Emre Kınay, Pamir Pekin, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Onuryay Evrentan, Ayça İnci, Alihan Türkdemir ve Nefise Karatay rol alacak.

Uyarlama olan diziyi Ahmet Yurdakul yazıyor, projenin yönetmen koltuğunda ise Filiz Pakman oturacak. (HABER MERKEZİ)