Bill Murray hakkında 'uygunsuz davranış' şikayeti: Film çekimleri durduruldu

Aziz Ansari yönetmenliğindeki "Being Mortal" filminin çekimleri, Bill Murray'in 'uygun olmayan davranışları' nedeniyle durduruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Parks and Recreation" dizisiyle tanınan Aziz Ansari’nin ilk uzun metrajlı filmi "Being Mortal" filminin 28 Mart'ta başlayan çekimleri, filmin başrolünde yer alan oyuncu Bill Murray’e yönelik bir şikayet nedeniyle durduruldu.

Beyazperde'nin Deadline'dan aktardığına göre, Murray, detayları açıklanmayan bir davranışı nedeniyle yetkililere şikayet edildi. Soruşturma devam ederken neredeyse yarısı tamamlanmış olan prodüksiyonun askıya alınması kararı geldi. Aktarılan bilgilere göre filmin tamamen iptal edilmesi de gündemde. 

Aziz Ansari'nin ilk yönetmenlik denemesi olan film, kurgusal olmayan ve 2015 yılında Emmy adaylığı elde eden bir belgesele de uyarlanan 'Being Mortal: Medicine and What Matters in the End' adlı kitaptan uyarlandı. Ansari, senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını da üstlendiği filmde oyunculuk da yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Seth Rogen ve Keke Palmer gibi isimler yer alıyor. 

"Being Mortal"ın 2023'te vizyona girmesi planlanıyor ancak üretime ne zaman devam edileceği ve Bill Murray'nin bunun bir parçası olup olmayacağı henüz bilinmiyor.