Biden'ın 'alevli' pastası gündem oldu

81’inci doğum gününü kutlayan Joe Biden'ın 'alevli' pastası sosyal medyada gündem oldu. Radyo sunucusu Dana Loesch, "Pasta bana Amerika ekonomisinin durumunu hatırlattı” diye yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Joe Biden, 81’inci doğum günü pastasıyla çekilmiş fotoğrafını ilk kez girdiği sosyal medya platformu Threads’te paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden paylaşımında, “Bugün 81 oldum ve yeni bir sosyal medya platformum var. İyi dilekler için teşekkürler millet! Ve doğum günü mumu fabrikasında çalışan işçiler, umarım sendikanız size fazla mesai almayı sağlıyordur” ifadelerini kullandı. 

Biden'ın söz konusu görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. Radyo sunucusu Dana Loesch, “Önündeki tabakta cehennem portalı var” diye yazdı. Başka bir kullanıcı ise “Masayı niye öyle tutuyor. Pasta bana Amerika ekonomisinin durumunu hatırlattı” yorumunda bulundu.

POP STARLAR KARIŞTI

Beyaz Saray’da her yıl düzenlenen Şükran Günü geleneği olan 'hindi affetme töreni'nde yaşananlar da sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Biden'ın, Liberty ve Bell isimli hindileri 'affetmeden' önce yaşadığı anlar kameralara yansıdı. Beyonce, Taylor Swift ve Britney Spears'ı karıştıran Biden, "Buraya gelebilmek için Liberty ve Bell'in bazı zorlu zorlukları, bir rekabeti yenmesi gerekiyordu. Sabır göstermek ve bin milden fazla yol kat etmeye istekli olmak için çok çalışmak zorundaydılar. Bunun, Rönesans turuna bilet almaktan daha zor olduğunu söyleyebilirsiniz" dedi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler joe biden abd hindi pasta