Beyoğlu'nda inşaatta yangın: 6 işçi yaralandı

İnşaattaki izolosyan malzemelerinin tutuşmasıyla 6 işçi alevlerin arasında kaldı. Vücutlarında yanıklar oluşan işçiler hastanede tedaviye alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bir inşaatta yangın çıktı. 6 işçi inşaatta çalışma yaptığı sırada izolasyon malzemeleri bir anda parladı ve çalışan 6 işçi bir andan alevlerin arasında kaldı. Dumanların çıktığını gören çevredekiler durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Alevlerin arasında kalan 5 işçi kendilerini dışarıya atarken, içeride kalan bir işçiyi ise itfaiye kurtardı. Çeşitli yerlerinde yaralanan işçiler ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

1 İŞÇİNİN DURUMU AĞIR

Polis ekipleri inşaat alanının çevresine emniyet şeridi çekerek yangın çıkan inşaatta incelemelerde bulundu. Dumanların çıktığını gören Mert Gökçek, "Ben arabayla gidiyordum. Buradan döndüm, baktım koku geliyor. Oradakiler bana 'yangın var' dedi. İtfaiye geldi. Hemen polis ve ambulansı aradım. En son bir abi vardı, en çok o kalmış herhalde içeride. 7-8 işçi vardı içeride. Adamların derileri, bedenleri yanmıştı. Son çıkartılan baya ağırdı. İki hafta öncede burada yangın çıktı" diye konuştu. (İSTANBUL-DHA)