Beyoğlu'nda bir kadın 5 gündür sadece su içerek sokakta yaşıyor

İstanbul Beyoğlu'nda bir kadın, 5 gündür parkta ve sokak kaldırımı üzerinde oturuyor. Yiyecek kabul etmeyen ve konuşmayan kadın sadece su içiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu Ömer Hayyam'da, 30'lu yaşlardaki bir kadının 5 gündür sokakta yaşadığını ve hiçbir iletişim kurmadığını belirten mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi. 

Yüzünde cerrahi maske bulunan kadın üzerini ve yüzünü ise berber önlüğüyle örtüyor. Çevredekilerin verdiği yiyecekleri kabul etmeyen, kimse ile konuşmayan sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için yakındaki parka gidip gelen kadının durumundan endişe eden çevre sakinleri, ilgililerin duruma müdahale etmesini istedi.

YARDIM TALEPLERİNİ KABUL ETMİYOR

Mahalle sakinlerinden biri, “Yemek yemiyor, sadece su içiyor. Mahalle sakinleri olarak yemek getiriyoruz, para veriyoruz, almıyor. Bazen burada, bazen parkta oturup, uyuyor. Afrikalılar’ı getirdik, sorununu öğrenmeye, çözmeye çalıştık. Ancak, kimseyle konuşmuyor. Yüzüne kapattı. Israr ettiğiniz de tepki gösteriyor. Sonuçta bir kadın ve sorunları olduğu belli. Belki de göçmen. İlgililerin durumu ile ilgilenmesini bekliyoruz" dedi. (İSTANBUL-DHA)

Etiketler kadın sokak su beyoğlu