Beylikdüzü'nde kadın cinayeti: Emekli polis öldürüp intihar etti

İstanbul Haramidere Sanayi Sitesi'nde emekli polis, Y.K isimli kadına tabanca ile ateş edip ardından kendini vurdu. Saldırgan ölürken ağır yaralanan kadın hastanede vefat etti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beylikdüzü'nde emekli polis olduğu öğrenilen H.Ö, sokak ortasında Y.K. isimli kadını tabanca ile vurduktan sonra intihar etti. Ağır şekilde yaralanan kadının, hastanede vefat etti. 

Olay, saat 19.00 sıralarında Beylikdüzü'nde bulunan Haramidere Sanayi Sitesi'nde yaşandı. Emekli polis H.Ö, sokak ortasında Y.K. isimli kadına belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Y.K, ağır şekilde yaralanırken, H.Ö. aynı tabanca ile kendini vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Avcılar'da bulunan bir hastaneye kaldırılan Y.K'nin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayın görgü tanığı Mehmet Yılmaz, yaşananlar gözyaşları ile anlatarak, “Biz şirketteydik. Ne olduğunu duymadık. Kadınlara yapılan bu hareketleri istemiyoruz. Erkekliğimden utandım. Böyle bir şey olamaz. Kadını vurmak ne demek" dedi. (HABER MERKEZİ)