Beylikdüzü'nde 5 yıllık stratejik faaliyet raporu kabul edildi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın 2019-20024 yılları arasındaki 5 yıllık stratejik faaliyet raporu mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda 2019-20024 yılları arasındaki 5 yıllık Stratejik Faaliyet Raporu’nu kamuoyu ile paylaştı.

Eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar Beylikdüzü’nden, Türkiye’ye örnek olan projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çalık, “Görevde 5. yılımızı alnımızın akıyla tamamladık. Hiçbir ayrım gözetmeyen, siyaset üstü bir anlayışla hizmet ettik. Söz verdiğimiz işlerden fazlasını yaptık. Beylikdüzü her alanda yıldızlaşmaya, yükselmeye devam edecek” diye konuştu.

Beylikdüzü’nde altyapı başta olmak üzere birçok sorunu çözdüklerini ifade eden Başkan Çalık, “
İlk olarak, Beylikdüzü’nde İBB iş birliğiyle atıksu ve yağmur suyu kanallarının yenilenmesi ve yeni kanalların yapım çalışmalarını tamamladık ve 30 yıllık alt yapı sorunlarımızı çözdük. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve emeği geçen yol arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum.160 kilometre yağmur suyu, atıksu ve içme suyu hattını tamamladık. 57 kilometre yeni yol açtık, 358 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yeni yollarla ulaşımı rahatlattık. Beylikdüzü’nün ana caddelerini yeniden düzenleyip yeni prestij caddeleri kazandırdık” diye konuştu.

Başkan Çalık’ın sunumunun ardından 5 yıllık faaliyet raporu mecliste oylamaya sunuldu. Faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi. Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Çalık, yeni dönemde Yıldızlaşan Beylikdüzü dönemiyle çok daha başarılı işlere imza atacaklarını ifade etti.