Better Call Saul final sezonundan Bryan Cranston ve Aaron Paul’lu fotoğraf

Bryan Cranston ve Aaron Paul, "Better Call Saul" final sezonuna konuk oldu. Final sezonundan yeni fotoğraf paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncular Bryan Cranston ve Aaron Paul'un Walter White ve Jesse Pinkman rollerine geri döndüğü "Better Call Saul" final sezonundan yeni bir fotoğraf paylaşıldı.

"Better Call Saul"un 'Breaking Bad' bölümünün yazar ve yönetmeni Thomas Schnauz, oyuncuların genç hallerini canlandırmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Variety’ye konuşan Schnauz, "Saçma görünmeye başlamadan önce yapabileceğimiz birçok şey var. Dizide yaşı azaltma yöntemleri kullanmıyoruz. Aaron, 18 yaşında bir çocuk gibi görünmeyecek, Jesse ne kadar yaşlıysa o kadar yaşlı olacak. Bu sahneyi Breaking Bad dünyasına çeviren ve o zamanki görüntüyle şimdiki görünümleri eşlemeye çalışan insanlardan korkuyorum. Ama bu çok da endişe edebileceğiniz bir şey değil. Neyse o olacak” dedi. 

"Breaking Bad"in öncesinde geçen dizi, küçük çaplı bir avukat olan Saul Goodman karakterinin hayatını anlatıyor. 2015 yılında yayın hayatına başlayan "Better Call Saul", 8 Ağustos’ta yayınlanacak 'Waterworks' adlı bölümün ardından, 15 Ağustos 2022’deki 'Saul Gone' bölümü ile final yapacak. 12 ve 13. bölümler ise Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerini yeniden maceraya dahil edecek.