Beştepe'den 'sporlu' mesajlara devam: Haftada üç gün...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen haftaki futbol ve basketbol görüntülerinden sonra dün İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve bugün de Erdoğan yeni paylaşımlar yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beştep'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spor yaptığına ilişkin peş peşe paylaşımlar geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta danışmanları ve bazı bakanlarla basketbol oynamış, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın buna ilişkin paylaşımlarda bulunmuştu.

İletişim Başkanı Altun dün de Erodğan'ın basketbol oynadığı bir videoyu paylaştı. Altun, aralarında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Hidayet Türkoğlu'nun da bulunduğu bir grubun maç videosunu, "Evet, devamı yarın @RTErdogan'da" ifadesini kullanarak paylaştı. Videoda Erdoğan'ın basket attığı bir an yer aldı.

Bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın twitter hesabından, "Sağlık için spor yapmak çok çok önemli. Ben de haftada üç gün spor yapmaya gayret ediyorum. Harekette bereket vardır" mesajıyla basketbol oynadıkları anlara ilişkin video paylaşıldı.

ERKAN BAŞ: 15 SAYI AVANS VERİYORUM

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Fahrettin Altun'un tweetini alıntılayarak, “Siz ikiniz ben tek. Nerede ne zaman isterseniz tek pota maç yapalım, 15 sayı avans veriyorum 20’de biter. Yenilen ilk uçakla gider, bi daha dönmez. Var mısınız?” dedi. (HABER MERKEZİ)