Beşiktaş'tan TFF'ye başvuru: Kayserispor ve Rizespor maçları birer gün kaydırılsın

Beşiktaş, 23 Nisan Cuma günü oynanacak Kayserispor maçının 24 Nisan, 27 Nisan Salı günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının da 28 Nisan'da oynanması için TFF’ye başvurdu.

Sergen Yalçın, fikstürü eleştirmişti. Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de 71 puanla lider konumda bulunan Beşiktaş, Kayserispor ve Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmalar için tarih değişikliği talebinde bulundu.

Siyah-Beyazlı ekip, ligin 36. haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Lig fikstürünün sıkıştırılması nedeniyle üç gün sonra 23 Nisan Cuma günü Kayserispor'la oynayacak olan Beşiktaş, 27 Nisan Salı günü de Rizespor'la mücadele edecek. Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yapan Beşiktaş, Kayseri ve Rize maçlarının birer gün ertelenmesini istedi. 

SERGEN YALÇIN: YAPILAN FİKSTÜR KOMİK

Teknik direktör Sergen Yalçın, 16 Nisan Cuma günü MKE Ankaragücü maçının öncesinde fikstür yoğunluğundan dolayı TFF'yi eleştirmişti. Yalçın, "Yapılan fikstür komik bir fikstür. 5 maçlık bir periyot. 5 maçı da iki rakibimizden önde oynuyoruz. Bay takım var, bir hafta dinlenen takımın bizden önce oynaması lazım. Ben öyle görüyorum en azından. Bay kaldığımızda biz de cuma oynuyorduk" demişti. (HABER MERKEZİ)