Beşiktaş'tan 'stat sponsoru' açıklaması: Pazarlık aşamasındayız

Beşiktaş Genel Sekreteri Ferah, stat sponsorluğu konusunun pazarlık aşamasında olduğunu belirterek "En kısa zamanda taraftarlarımıza bu haberi vereceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, stat sponsorluğuyla ilgili firmalarla görüştüklerini, kısa süre içinde kararın verileceğini açıkladı.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan Süper Lig 2023-2024 sezonu fikstür çekiminin ardından gazetecilere açıklama yapan bulunan Ferah, stat sponsorluğu konusunda belli bir aşamaya geldiklerini söyledi.

Pazarlık aşamasında oldukları için rakam açıklayamayacağını vurgulayan Mehtap Mutluşan Ferah, "Çok az bir süre kaldı. Beşiktaş'ın menfaatlerine hangisi uygunsa, sizler aracılığıyla en kısa zamanda taraftarlarımıza bu haberi vereceğiz." diye konuştu. 

Son olarak transferlerle ilgili soruyu yanıtlayan Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, "Başkanımız bugün kampa katıldı ve transferlerle bizzat kendisi ilgilendiği için en kısa sürede sizlere bununla ilgili açıklama yapacaktır. Benim bir şey söylemem doğru olmaz." dedi. (HABER MERKEZİ)