Beşiktaş'tan MHK'ye tepki: Halil Umut Meler'in hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında hakem Halil Umut Meler'e görev verilmesine tepki gösterdi: “Teknik direktörümüzün açıklamasının ardından hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz.”

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Süper Lig'in 32'nci haftasında oynayacakları Kasımpaşa maçına hakem Halil Umut Meler'in atanmasına tepki gösterdi.

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), geçen hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde de Meler'i görevlendirdiği hatırlatılan açıklamada, “Merkez Hakem Kurulu’nun Halil Umut Meler’i, hem teknik direktörümüzün açıklamasının ardından hem de tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde üst üste ikinci kez Süper Lig maçımıza hangi saiklerle atadığını merak ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

“Umuyoruz ki, bu atamanın makul bir açıklaması vardır” denilen açıklama, “Merkez Hakem Kurulu’ndan ivedilikle konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz” sözleriyle sona erdi.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'in 31'inci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi konuk etmiş ve maç 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakeme Halil Umut Meler'e tepki gösteren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Hakem Halil Umut Meler rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz, inşallah bir daha kendisini Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz. Daha önce de bizim maçları yönetti. Biz böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz” demişti. (HABER MERKEZİ)