Beşiktaş'ta teknik direktörlük için Valerien Ismael adı geçiyor

Sezonu Önder Karaveli yönetiminde tamamlayacak Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine 46 yaşındaki Valerien Ismael'in getirileceği iddia ediliyor.

By Werner100359 - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87105929
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta teknik direktörlük ismi için Valerien Ismael'in adı öne çıkıyor. Siyah-beyazlılar sezon başında Sergen Yalçın'la yollarını ayırmış, görevi geçici olarak Önder Karaveli'ye devretmişti. Alınan başarılı sonuçların ardından takım sezon sonuna kadar Karaveli'ye emanet edildi.

Son haftalarda performansı düşen Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları yeniden başladı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın Fransız teknik adam Ismael'le prensipte anlaştığı ve son kararı başkan Ahmet Nur Çebi'nin vereceği iddia ediliyor. Çebi'nin onayından sonra Ismael'in önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi planlanıyor.

ISMAEL'IN KARİYERİ

46 yaşındaki Fransız teknik adam, futbolculuk döneminde Crystal Palace, Lens, Strasbourg, Werder Bremen ve Bayern Münih'te oynadı. Teknik direktörlük kariyerinde ise LASK Linz, Hannover, Wolfsburg, Barsnley ve West Bromwich Albion'ı çalıştıran Ismael, bir ayı aşkın süredir kulüpsüz durumda. (HABER MERKEZİ)