Beşiktaş'ta Şenol Güneş iddiası

Sergen Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından zor bir sezon geçiren Beşiktaş'ta yönetimin Şenol Güneş'le görüşmeye başlayacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'la yolların ayrılmasının ardından gündeme çok sayıda isim gelse de yönetimin en güçlü adayının Şenol Güneş olduğu iddia edildi. Spor medyasında bugün yer alan haberlerde 2015-2019 arasında Beşiktaş'ı çalıştıran ve üst üste 2 yıl şampiyonluk yaşatan başarılı teknik adamla bugün resmi temas kurulacağı da iddia edildi. Buna göre yönetim Güneş'e sezon sonuna kadar sözleşme teklif edecek. Daha önce kulüpte çalıştığı yıllarda Başkan Ahmet Nur Çebi ile iyi anlaştığı belirtilen ve son olarak Milli Takım'da görev yapan Güneş'in, başkan faktörü nedeniyle teklifi kabul edebileceği belirtiliyor.

ÖNE ÇIKAN İKİNCİ ADAY BILIC

Yönetimin, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisine de Şenol Güneş yönetiminde çıkılmasını istediği belirtilirken, "B planı" olarak da yine geçmişte kulüpte görev yapan Slaven Bilic'le görüşüleceği ifade ediliyor. Hırvat teknik direktör 2013-15 arasında siyah-beyazlıları çalıştırmıştı. Bu arada adaylar arasında son olarak Alanyaspor'u çalıştıran Çağdaş Atan'ın da olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş'ta Yalçın'ın ayrılmasının ardından Daniel Farke'ın adı gündeme gelmiş, hatta ilk etapta anlaşma sağlandığı iddia edilmişti. Ancak son gelen kulis bilgilerine göre 45 yaşındaki teknik direktör uzun süreli kontrat istediği için görüşmeler tıkandı.

KAYSERİSPOR MAÇINA ÖMER KARAVELİ İLE ÇIKACAK

Beşiktaş'ın ligde bu hafta oynayacağı Kayserispor mücadelesinde takımın başında Önder Karaveli olacak. 47 yaşındaki teknik adam, yeni hoca açıklanana kadar takımı çalıştıracak. Karaveli, Beşiktaş U-19 takımını çalıştırıyor. Kayserispor karşılaşmasında yedek kulübesinde Serdar Topraktepe'nin de yer alacağı öğrenildi. Topraktepe U19 takımında da Karaveli'nin yardımcılığını yapıyor. (HABER MERKEZİ)