Beşiktaş'ta Nur Çebi ibra edildi, Fikret Orman'a mesaj gönderdi

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi yönetiminin 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki faaliyetleri idari ve mali yönden ibra edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Kulübünde 2020 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu ibra edildi.

Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda Çebi başkanlığında 1 Ocak 2020-31 Aralık 2020 tarihleri arasında görev alan yönetim kurulu idari ve mali yönden ayrı ayrı ibraya sunuldu. Çebi yönetimi oy çokluğuyla ibra edildi. Yönetimi idari yönden 7 kişi, mali yönden ise 12 kişi ibra etmedi. 

Çebi ibra oylamasının ardından "Bu saate kadar beklediniz hakkınızı helal edin. İbra etmeyen arkadaşların düşüncelerini de dikkate alacağım. Onları bekliyorum. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

'FİKRET BEY'E MESAJIM VAR'

Kulübün eski başkanı Fikret Orman'ın dün düzenlediği basın toplantısını hatırlatan Çebi, Orman'a yanıt verdi. Çebi "Helallik vermeyecekmiş. Ben senden helallik istemiyorum ki. Ben sana ne yaptım. Senin bana teşekkür etmen lazım. Millet 'paralar nerede' derken, sana kendini aklama fırsatı verdim. Git savun kendini. Bu bir şans. Yapmasak senelerce 'Fikret Orman paralar nerede' diyecekler. Haklıysan buyur hallet. Raporuna sahip çık" diye konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun da kendisini haklı çıkaracak bir konuşma yaptığını anlatan Çebi, "Benim canımı acıtmak istediğini söyledi. Burada itiraf ettin. Benim seninle sorunum yok. Benim Beşiktaş'ın menfaatlerini kovalama yükümlülüğü var. Bu benim sorunum, beni bundan kimse alamayacak" ifadelerini kullandı. İki gündür yapılan genel kurulda herkesin eteğindeki taşları döktüğünü belirten Çebi, "İtişe kakışa gerek yok. Fikret beye mesajım var. Kardeş seninle benim aramda helallik hiçbir konu yok. Helallik alacaksam ben senden alacağım. Burada bana neler yaptığını anlatmayacağım" dedi. (AA)