Beşiktaşlı taraftarlar Sergen Yalçın'ın evinin önünde toplandı

Beşiktaşlı yaklaşık 100 taraftar, Beşiktaş'tan ayrıldığı ve yeni sezonda takımın başında olmayacağı iddia edilen Sergen Yalçın'ın evinin önüne gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Sergen Yalçın'ın 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştırmayacağı söylentileri taraftarları harekete geçirdi. Yaklaşık 100 kadar taraftar, siyah-beyazlı ekibi bu sezon çifte şampiyonluğa taşıyan Yalçın'ın evinin önünde toplanarak tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar Yalçın'ın yönetimle anlaşamadığı haberleri üzerine, kulübün başında olmasını istedikleri çalıştırıcının Etiler'deki evi önünde toplandı. Polis, Yalçın'ın evinin çevresinde güvenlik önlemleri aldı, taraftarlar ise başarılı çalıştırıcının kendileriyle görüşmesini bekliyor.

ÇARŞI: GİDECEĞİMİZ TEK KAPI BEŞİKTAŞ'IN KAPISI

Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından olan Çarşı'nın resmi Twitter hesabından ise "Burası BEŞİKTAŞ herkes kendine gelsin! Sevindik sevincimizi kursağımızda bırakmayın. Daha iyisi için umutlandık umudumuzu yıkmayın. Bizim için aslolan Beşiktaş’tır. Herkes gider bize tek Beşiktaş kalır. Gideceğimiz tek kapı Beşiktaş’ımızın kapısıdır" açıklaması yapıldı.

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Twitter hesabından, Yalçın ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Dilmen şunları yazdı:

"Haber sitelerini okuyunca şok oldum!! Sergen Yalçın Bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Çalışmayı düşünmüyorum! Yarın son kez görüşülecek yazıyor! Hemen Sergen Yalçın hocamızı (kardeşimi) aradım! Haftada birkaç kez görüşüyordum! Süreç uzadıkça her gün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, “yazabilirsin Hocam” dedi. “Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım” dedi!! Ben yine de; BJK Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! BJK - Sergen Yalçın kopması beni FB’li bir futbol adamı olarak üzdü!! Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!"

(AA)