Beş Süper Lig kulübüne 'ivedi' uyarı: Zeminleri düzeltin

Türkiye Futbol Federasyonu, 5'i Süper Lig'den olmak üzere 8 kulübe zeminlerinin iyileştirilmesi için ivedi kodla uyarı yazısı gönderdi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), son olarak Eryaman Stadı'nın zemininin gündeme gelmesi nedeniyle 8 kulübe iç saha maçlarını oynadıkları ve sorumlu oldukları stadyumların zeminlerinin iyileştirilmesi ile ilgili ivedi koduyla uyarı yazılarını gönderdi. Zeminlerde iyileşme olmaması durumunda TFF, stadyumları maçlara kapatabilecek.

TFF, Süper Lig'de mücadele eden Gaziantep FK, Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor ve Hatayspor'un yanı sıra 1. Lig'den Sakaryaspor, Adanaspor ile Yeni Mersin İdmanyurdu kulüplerine iç saha maçlarını oynadıkları ve sorumlu oldukları stadyumların zeminlerinin iyileştirilmesi ile ilgili ivedi koduyla uyarı yazılarını gönderdi.

Daha önce de Rizespor, MKE Ankaragücü ve Kayserispor’a çok ivedi koduyla uyarı yazılarını gönderen TFF, zeminlerde iyileştirme olmaması halinde denetimlerini sürdürerek stadyumları müsabakalara kapatabilecek.

(SPOR SERVİSİ)