Netflix filmi Azizler'in ilk fragmanı yayınlandı

Taylan Biraderler’in yönettiği Azizler’in fragman yayınlandı. Film 8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir Başkadır’ın yaratıcısı Berkun Oya’nın yazdığı, Taylan Biraderler’in yönettiği Azizler’in fragman yayınlandı. Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman gibi isimleri bir araya getiren film, 8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Durul Taylan ve Yağmur Taylan'ın 10 yıl aradan sonra çektiği ilk film olan Azizler‘in 2 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak bu yıl çıkması beklenen film pandemiden dolayı ertelendi. Netflix, Ekim ayında gerçekleştirdiği etkinlikte Azizler’i de orijinal yapımları arasında sayarak filmin vizyon programının iptal edildiğini, bunun yerine doğrudan Netflix’te yayınlanacağını gösterdi.

8 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşak ilmden ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, İlker Aksum, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, Göktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir gibi isimler yer alıyor.

Bu yılın en çok konuşulan dizilerinden Bir Başkadır‘ın ve yayınlandığı dönemde yine çok konuşulan Masum dizisinin yaratıcısı olan , aynı zamanda İyi Seneler Londra filmini yazıp yöneten Berkun Oya‘nın imzası bulunuyor.

FİLMİN KONUSU

Oya’nın senaryosunu kaleme aldığı Azizler’in sinopsisi şöyle:

"Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir."