Bergüzar Korel başrolde: Prime Video'nun ilk yerli dizisi 'Düğüm'ün yayın tarihi açıklandı

Prime Video, ilk yerli orijinal dizisi 'Düğüm'ün yayın tarihini açıkladı. Dizinin başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prime Video, başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak‘ın paylaştığı ilk yerli orijinal dizisi 'Düğüm'ün yayın tarihini ve afişini paylaştı. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı 'Düğüm', 23 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak.

Polisiye dram/gerilim türündeki 'Düğüm', kendisini hem kariyeri hem de annelik sorumlulukları arasında dengeleme konusunda büyük bir sınavın içinde bulan başarılı gazeteci Neslihan Turhan’ın hikayesine odaklanıyor. 

'Düğüm’de hırslı ve idealist bir haberci olan Neslihan’ı Bergüzar Korel canlandırırken; Serkan Altunorak Neslihan’ın eşi rolünde duygusal ve kırılgan bir akademisyen olan Vural karakterine hayat veriyor. Düğüm’de Nejat karakteriyle izleyicilerle buluşacak olan Caner Cindoruk ise cinayet büroda görev alan işinde başarılı ve güvenilir bir komiser rolünü üstleniyor. Neslihan’ın sunduğu “Tek Gerçek” programının yapımcısı rolünde İbrahim Selim, rakip kanalın televizyoncusu rolünde Ece Dizdar, Neslihan’ın asistanı rolünde Itır Esen başroldeki oyunculara eşlik ediyor. Kaan Meriç Sezen ise Neslihan’ın oğlu Can rolünü üstleniyor. 

İLK ÜÇ BÖLÜM 23 ŞUBAT'TA YAYINDA

Prime Video üyeleri, sekiz bölümlük polisiye dramanın ilk üç bölümünü aynı gün izleyebilecek, geri kalan bölümler ise haftalık olarak yayına girecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)