Beren Saat sevişme sahnesini anlattı: Bizim için dans sahnesi çekmekten farklı değil

'İstanbul İçin Son Çağrı' filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayan Beren Saat, "Aşk-ı Memnu'da biz çok fazla yakınlaşma sahnesi çektik. Bizim için dans sahnesi çekmekten çok farklı değil aslında" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynayan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin finalinden 13 yıl sonra Netflix filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’da bir araya geldi. Film, ilk yayın haftasında platformun 13 ülkede en çok izlenen filmi oldu.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un  filmdeki sevişme sahneleri de sosyal medyada gündem oldu. Beren Saat konu hakkında Mirgün Cabas'la Orada Rahat mısın? programında konuştu.

Beren Saat, Mirgün Cabas'ın sevişme sahnesini nasıl tek seferde çektiklerini ve o sahnenin nasıl bir enerjisi olduğu sorusuna şu yanıtı  verdi:

"Aşk-ı Memnu'da biz çok fazla yakınlaşma sahnesi çektik. Bizim için dans sahnesi çekmekten çok farklı değil aslında. Yine bir mizansen düşünüyoruz ama yapmadığımız ne olabilir diye düşünüyoruz sadece. O yüzden o bizim için dans ettiğimiz sahneye hazırlanmaktan farklı bir şey değil. O yüzden de belki yönetmenimiz Gönenç için 'acaba nasıl olacak o gün?' falan diye tedirgin olduğu bir şey ama bizim zaten çok provalı olduğumuz, birbirimizde de hiç bir rahatsızlığımızın olmadığı bir sahneydi. Ne bedensel olarak ne de duygusal olarak hiç birbirimizi rahatsız etmedik. O yüzden de o bizim için o gün hemen çekilebilecek bir sahneydi."