Berat Albayrak'ın vakfından okullarda para ödüllü bilgi yarışması

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Brat Albayrak'ın yöneticisi olduğu NUN Vakfı liseler arası para ödüllü bilgi yarışması düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak ile damadı Berat Albayrak’ın yönetiminde yer aldığı NUN Eğitim ve Kültür Vakfı’nın lise öğrencileri için "Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması" düzenleyecek.

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre; MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu imzasıyla diğer eğitim müdürlüklerine gönderilen yazı ile vakfın öğrencilere yönelik bilgi yarışması düzenlemesine onay verildi.

Para ödüllü yarışmada öğrenciler toplam 10 kitaptan sorumlu tutuldu. Kitapların arasında Martin Lings’in, “Hazreti Muhammed’in Hayatı”, Necip Fazıl Kısakürek’in “Reis Bey” ve Erhan Afyoncu’nun “Herkes için Kısa Osmanlı Tarihi” kitaplarının da yer aldığı öğrenildi. Öğrencilerin kitapları kendi imkânları ile almaları talep edilirken kitapların alınabileceği adresi olarak Turkuvaz Medya Grubu’nun sahibi olduğu kitap sitesi gösterildi. (KAYNAK)