BelPa Buz Pateni Tesisi, 17 Mart'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürdürdüğü BelPa Buz Pateni Tesisi, 17 Mart 2024 Pazar günü hizmetine açılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geri aldığı BelPa Buz Pateni Tesisi’nde çalışmalar sürüyor. Uluslararası standartlara uygun olarak yenilenen tesis, kafeteryası, kütüphanesi ve sergi salonuyla 17 Mart 2024 Pazar günü Başkentlilerin hizmetine açılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Belpa Buz Pateni Tesisi’nde başlattığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Kir ve pas gibi sağlıksız koşullarda Gençlik ve Spor Bakanlığından devralınan BelPa Buz Pateni Tesisi’nde, uluslararası standartlara uygun olarak gerçekleştirilen yenilime çalışmalarında sona gelindi.

Kapsamlı bir yenileme ve güçlendirme çalışmasının yapıldığı tesis; kafeteryası, kütüphanesi ve sergi salonuyla 17 Mart 2024 Pazar günü Başkentlilerin hizmetine açılacak.

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden PORTAŞ’ın yürüttüğü çalışmalar kapsamında buz pateni pisti ve koruyucu paneller değiştirilerek uluslararası standartlara uygun hâle getirildi.

Tesisin mevcut kondisyon salonları, soyunma odaları ve ıslak hacimleri ile altyapı hatları tamamen yenilenirken, tesisin içerisinde; sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya gibi 7’den 70’e tüm Başkentlilerin ailesiyle vakit geçirebileceği donatılar yer alıyor.