Belhanda'dan yönetime: Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenin

Galatasaraylı futbolcu Younes Belhanda, 2-2 biten Sivasspor maçı sonrasında yöneticileri eleştirdi. Saha zemininin kötü olmasını eleştiren Belhanda, yöneticileri eleştirmesine karşın tercüman futbolcunun bu sözlerini çevirmedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Younes Belhanda, Galatasaray yöneticilerini eleştirdi. Belhanda maç sonu röportajında, "Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" dedi ancak kulüp tercümanı bu cümleleri çevirmedi.

TERCÜMAN NASIL ÇEVİRDİ?

Tercüman futbolcunun sözlerini, "Böyle saha koşullarında geri dönüş yapmak zor. Biz daha çok pas oynayan takımız. Bu sahaya çare bulunması lazım. İstediğimiz oyunu böyle oynayamıyoruz. Sahanın daha iyi olması lazım. Antrenman sahamız bile buradan çok daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının getirilip buranın düzeltilmesi lazım" şeklinde aktardı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde de Belhanda'nın açıklamaları tercümanın ifade ettiği şekliyle yer aldı. Younes Belhanda'nın sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona erecek. Galatasaray'daki 4. sezonunu yaşayan futbolcu, 3 milyon 350 bin Euro yıllık ücret kazanıyor. (Kaynak: Ajansspor)