Belenenses 9 oyuncuyla çıktığı maçta 6 kişi kaldı: 7-0

14 oyuncusu korona virüsüne yakalanan Belenenses, Benfica maçına ikisi kaleci 9 kişiyle başlayabildi. İkinci yarıda sahaya 7 kişi çıkan Belenenses bir oyuncu sakatlanınca 6 kişi kaldı, maç 7-0 bitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Portekiz Premier Ligi'nin 12'nci haftasında Belenenses ile Benfica arasında oynanacak karşılaşmaya, ev sahibi ekip 14 oyuncusunun korona virüsü testi pozitif çıktığı için 9 kişi ile başladı.

Portekiz Premier Ligi'nin 12'nci haftasında saat 23.30'da başlayan mücadelede Belenenses sahasında Benfica ile karşı karşıya geldi.

Belenenses maç öncesi yapılan testlerde 14 oyuncusunun testi pozitif çıktığı için sahaya sürebileceği sadece 9 oyuncusu kaldı. Bu oyuncular arasında 2 kaleci yer aldı. 

Düşme hattından kurtulamaya çalışan ev sahibi takım, 1. dakikada Eduardo Kau'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. İlk yarı Benfica'nın 7-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Belenenses ikinci yarıya ise 7 oyuncuyla çıktı. Belenenses'li Alejandro Grimaldo santranın ardından sakatlanıp yerden kalkamayınca takım 6 kişi kaldı. Hakemin bitirdiği karşılaşma 7-0 Benfica'nın üstünlüğüyle sona erdi. 

Benfica bu maçla puanını 31 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Üst üste ikinci maçını da kaybeden Belenenses ise 8 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)