Belediye sitesine AK Parti üyelik linki konuldu

Niğde'nin Alay Belediyesi'nin internet sitesine AK Parti'ye üyelik sekmesi konuldu. CHP'nin tepkisiyle olayın duyulmasının ardından link kaldırıldı. Belediye Başkanı Safa Erol, linkin 'sehven' konulduğu ifade ederek özür diledi.

Belediyesi sitesinde sol üst sekmede AK Parti üyelik linki yer aldı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Niğde'nin AK Partili Alay İlçe Belediyesi'nin resmi internet sitesine AK Parti üye kaydı sekmesi konuldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Belediyenin görevi mahalli ve müşterek hizmetleri hiçbir ayrım gözetmeden yapmaktır. Sayın Kılıçdaroğlu, seçilen tüm belediye başkanlarımıza rozetlerinizi çıkarın talimatı verirken amacı buydu. Peki, bu ne? Amacınız halka hizmet mi, Sarayın talimatıyla AK Parti’ye üye yapmak mı?” diye sordu.

BAŞKAN EROL: SEHVEN OLDU, ÖZÜR DİLERİM

Bir süre sonra linkin kaldırıldığı görüldü. Alay Belediye Başkanı Safa Erol, siteden şu açıklamayı yayınladı: "Kurumsal hesabımıza Ak Parti Üyelik Kaydı linki, sayfamızı kontrol eden görevli tarafından sehven eklenmiştir. Kurumsal hesaplarımızı asla parti politikasını yapmak için kullanmayız. Zaten görür görmez bu yanlışın düzeltilmesi için müdahale ettim ve görevli arkadaşımıza sehven eklenen bu linki o sekmeden kaldırttım. Ayrıca ekleyen kişi hakkında da idari soruşturma başlattık. Site istatistikleri kontrol edildiğinde bu link kullanılarak 1 kişinin dahi üye kaydının olmadığını tespit ettik. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlerden istediği de zaten budur. Seçildikten sonra bulunduğunuz yerde hiçbir insanı ayırt etmeden , görevinizi en güzel şekliyle yerine getirmek , vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmak asli göreviniz demişlerdir. Bizler bu anlayış ile çalışan kişileriz. Bu yanlışlık için Alay Kasabası halkından ve kamuoyundan özür diliyorum." (HABER MERKEZİ)