Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu koronaya yakalandı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Kesimoğlu, evde kendisini karantinaya aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgını Türkiye'de de yayılmaya devam ediyor. 5 binlere gerileyen günlük vaka sayısı son iki gündür yine 7 binli rakamların üzerine çıktı. Sağlık Bakanlığı verilerine göre dün 7 bin 666 kişi de daha hastalık tespit edildi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da hastalığa yakalandığını açıkladı. Kesimoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, belirtiler üzerine yaptırdığı testin pozitif çıktığını duyurdu.

KESİMOĞLU: DELTA VARYANTI DEĞİL

Sağlık durumunun iyi olduğunu, tedavi sürecini evinde geçireceğini belirtin Kesimoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Herkese merhaba. Aşımın yan etkisi olarak düşündüğüm belirtilerin geçmemesi üzerine yaptırdığım Kovid-19 testi maalesef pozitif sonuç verdi. Sevindirici, delta değil. Yapılan tetkiklerimde olumsuz bir şey görünmüyor, tedavimi evde geçireceğim. Sağlık çalışanlarımıza minnettarım." (HABER MERKEZİ)