Behzat Ç.'nin eşyaları Ankara Atakule'de

Behzat Ç.’nin ikonik eşyaları, CGI olarak Atakule’ye yansıtıldı. 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ikinci sezonu, bugün 19.00'da BluTV'de izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ilk sezonunu Metaverse evreninde oluşturulan bir müzeyle karşılayan BluTV, dizinin ikinci sezonuna da CGI teknolojisi ve Ankara'yı birleştirerek başlıyor. Proje kapsamında Behzat Ç.’nin ikonik eşyaları, CGI olarak Atakule’ye yansıtıldı. 

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonu bugün saat 19.00 itibariyle sadece BluTV’de yayınlanacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)