Bebek sahilindeki erkek, cezaevinden izinli çıkmış

Bebek sahilindeki görüntüleri gündem olan Özgür Kavi’nin cezaevinden izinli çıktığı ortaya çıktı. Olay sırasında tiner kullandığı için kendinde olmadığını söyleyen Kavi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Bebek sahilinde Carmen Maria T. ve Özgür Kavi’nin görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada Kavi tutuklandı, Carmen Maria T. ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

'AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞINI BİLMİYORDUM'

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği’nde savunma yapan şüpheli Özgür Kavi, “Olay sırasında tiner kullandığım için kendimde değildim. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi. Akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum. Normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum. İzinliyim. Çok pişmanım. Tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmayı talep ederim” dedi. Kavi’nin Savcılık ifadesinde ise, “Olaydan önce dışarıya karşı göğüslerini gösteriyordu. Akıl dengesi yerinde değildi” dediği ancak mahkemenin son beyanını bir esas almasını istediği öğrenildi.

Mahkeme şüpheli Özgür Kavi’nin tutuklanmasına, Carmen Maria T.‘nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alınmasına karar verdi. 

KAYNAK