'Beavis and Butt-Head' yeni sezonuyla geri dönüyor

Paramount+, yetişkin animasyon serisi "Beavis and Butt-Head"in yeni bir sezonla geri döneceğini duyurdu.  Paramount+'ta yayınlanacak yeni sezona ek olarak bir film projesi de geliyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 90’ların yetişkin animasyon serisi "Beavis and Butt-Head", yıllar sonra yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dijital yayın platformu Paramount+, serinin yaratıcısı Mike Judge ile iş birliği yaparak yeni bir "Beavis and Butt-Head" sezonu çıkaracaklarını duyurdu.

Play Tuşu'nun aktardığına göre, Paramount+'ta yayınlanacak yeni sezona ek olarak bir film projesi de geliyor. Yine Mike Judge’ın yazıp yöneteceği film "Beavis and Butt-Head Do the Universe" adını taşıyor. Serinin yeni sezonu ve beyazperde filmi için henüz bir tarih duyurusu bulunmuyor. 

"Beavis and Butt-Head", heavy metal hariç her şeyi sıkıcı ve aptalca bulan, gece gündüz televizyon izleyerek karşılarına çıkan popüler kültür öğelerine tepki gösteren iki arkadaşın günlük yaşantılarını ekrana getiriyor. 1993-1997 yılları arasında MTV'de yedi sezon boyunca yayınlanan dizinin ardından "Beavis and Butt-Head Do the America" adında bir film de izleyicilerle buluşmuştu.2011 yılında sekizinci sezonuyla geri dönen dizi, beklenen ilgiyi yakalayamadı ve iptal edildi.