Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı 'Kübra'nın galası yapıldı

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Netflix dizisi 'Kübra'nın galası dün akşam yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix’in Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni dizisi 'Kübra'nın galası gerçekleşti.

Galataport’ta gerçekleşen galada dizinin yönetmenleri ve yapım ekibinin yanı sıra başta Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan olmak üzere oyuncu kadrosu da yer aldı.

Durul Taylan & Çağatay Ulusoy & Yağmur Taylan

'ÇOK ÖZEL, ÇOK ŞEY ANLATAN BİR HİKAYE'

Galada konuşan yönetmen Durul Taylan, "Öncelikle Afşin Kum'a teşekkür ediyorum. Çok özel, çok şey anlatan bir hikaye. Okuduğumuz ilk andan beri visual hale getirmek ya da Fransızların dedikleri gibi realize etmek büyük bir motivasyon oldu bize yazdığı şey. Arkasından, yazarlarımız Rana Mamatlıoğlu, Bekir Baran Sıtkı, Murat Uyurkulak... Çok uzun bir çalışma oldu, çok yorucu bir çalışma oldu ama güzel bir iş çıktı bizim açımızdan. Projede hazırlıktan çekime, herkes çok büyük bir özveriyle ve severek çalıştı. Bu bizim meslekte olduğu zaman zaten genelde işler iyi oluyor. Burada herkesin huzurunda oyuncularımıza ve teknik ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Olağanüstü bir ekip ve oyuncularla çalıştık. Biz Yağmur'la her zaman bu duyguyu yaşamayız ama burada yaşadık. Biraz memnunuz çıkan işten" dedi.

Yönetmen konuşmasına, "Bu işteki bütün oyuncularla ilk defa çalıştık. Biz çalıştığımız oyuncularla defalarca çalışan, çalışmayı seven yönetmenleriz. Bizim için bu bir ilkti ama bundan acayip zevk aldık. Hepsine teşekkür ediyorum" diyerek devam etti.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan 'Kübra', kendi halinde genç ve mütevazi Gökhan’ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor.

'Kübra', 18 Ocak'ta Netflix'te izleyicilerle buluşacak.