Başrol oyuncusu duyurdu: Snowpiercer'ın 3. sezon çekimleri devam ederken 4. sezona onay geldi

Netflix'te izleyicilerle buluşan Snowpiercer'ın 3. sezon çekimleri devam ederken 4. sezonuna onay geldi. Dizinin kadrosunda Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Alison Wright gibi isimler yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Jacques Lob, Benjamin Legrand ve Jean-Marc Rochette’nin yaratıcısı olduğu 'Le Transperceneige' adlı Fransız çizgi romandan uyarlanan distopik bilim kurgu dizisi Snowpiercer, 4. sezon onayı aldı. Yeni sezon onayını dizide Andre Layton karakterini canlandıran oyuncu Daveed Diggs, 3. sezon çekimleri sırasında çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayarak duyurdu. 

Daveed Diggs sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, 3. sezon çekimlerinin neredeyse tamamlanmakta olduğunu belirterek, diziye 4. sezon onayının verildiğini açıkladı. Ayrıca bunun olmasını sağlayan izleyicilere de teşekkür etti.

Josh Friedman ve Graeme Manson'ın yaratıcısı olduğu Snowpiercer, yaşanan kıyamet sonrası 1001 vagonlu Kar Küreyici adlı tren aracılığıyla dünyanın etrafını turlayarak enerji üretip hayatta kalan insanların yaşadığı maceraları ve kendi aralarındaki entrikaları konu ediniyor. Dizinin ana kadrosunda Daveed Diggs'in yanı sıra Jennifer Connelly, Alison Wright, Iddo Goldberg, Mike O'Malley, Mickey Sumner, Lena Hall gibi isimler yer alıyor.

Çizgi romandan uyarlanan hikâye ilk olarak 2013 yılında Bong Joon-ho’nun yönettiği ve Kelly Masterson ile birlikte yazdığı aynı adlı bir sinema filmine uyarlandı. Filmde, Chris Evans, Tilda Swinton ve John Hurt gibi oyuncular yer aldı. Ancak Netflix'te yayınlanan dizi, bu filmden bağımsız olarak bir yeniden başlatma olarak izleyici karşısına çıktı. 

Dizinin 3. sezonu 2022 yılında yayınlanması planlanıyor. 4. sezon çekimlerine ise ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.