Başakşehir 4 maç sonra sahadan galip ayrıldı

Fenerbahçe'yi tek golle yenen Başakşehir, 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Galibiyet golü 61. dakikada Berkay Özcan'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir (İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü), 4 maçlık galibiyet özlemine son verdi.

Turuncu-laciverti ekip ilk yarısı golsüz sona eren maçta Fenerbahçe'yi, Berkay Özcan'ın 61. dakikada attığı golle mağlup etti. Sol kanattan gelişen atakta Chadli, ceza sahasındaki Berkay Özcan'a yerden pasını gönderdi. Topu kontrol eden ve rakibinden kurtaran Özcan'ın yerden şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti.

Bir maçı eksik Başakşehir, puanını 37'ye yükseltti ve aynı puana sahip Fenerbahçe'nin averajla önüne geçti. Turuncu-lacivertli ekip, sezonun ilk maçında da rakibini 2-0 yenmişti.

Başakşehir, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise GZT Giresunspor'a konuk olacak.

EMRE BELÖZOĞLU, FENERBAHÇE'YE KARŞI İLK MAÇINI KAZANDI

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye karşı teknik adam olarak ilk kez çıktığı maçtan galibiyetle ayrıldı.

Aktif futbol yaşantısına Fenerbahçe'de nokta koyan Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulüpte sportif direktör ve teknik direktör olarak da görev yapmıştı.

BERKAY ÖZCAN GOL SAYISINI 3'E YÜKSELTTİ

Turuncu-lacivertli ekibin orta sahadaki isimlerinden Berkay Özcan, bu sezon ligdeki 3. golünü Fenerbahçe karşısında buldu.

Berkay, mücadelenin 61. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. Berkay, Başakşehir'in Antalya deplasmanında 2-1 kazandığı mücadelede de iki kez gol sevinci yaşamıştı.

TOLGA CİĞERCİ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ 

Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunan Tolga Ciğerci, bu mücadelede gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Tolga, turuncu-lacivertli ekibin sahasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek. (İSTANBUL/AA)