Başak Demirtaş'tan video: Yalnız bir ağaç gibi düşünmeyin lütfen

Başak Demirtaş, yurt dışında oy kullanacak seçmenlere bir video ile seslendi: Kendinizi yalnız başına bir ağaç gibi düşünmeyin lütfen, sizin gibi yüz binlerce ağaçla, kocaman bir özgürlük ormanıyız..

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yurt dışında yaşayanlar için oy kullanma işlemi bugün başladı. Başak Demirtaş, yurt dışında oy kullanmaya başlayanlara bir video ile seslendi. "Yurt dışında yaşayan değerli arkadaşlar, sizin gibi yüz binlerce ağaçla, kocaman bir özgürlük ormanıyız aslında" notuyla paylaştığı videoda Demirtaş, "Sizin, partimiz Yeşil Sol Partiye ve değişime vereceğiniz oylar, Selahattin’e, tutsak arkadaşlarımıza, hepimize büyük moral olacak ve gücümüze güç katacak. Birlikte çalışacağız, birlikte değiştireceğiz, birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı. 

Başak Demirtaş'ın açıklamaları şöyle: 

"Merhaba, yurt dışında yaşayan değerli arkadaşlar,

Biliyorsunuz biz burada tüm halkımızla birlikte büyük bir kararlılık ve coşkuyla seçim çalışmalarına devam ediyoruz.

Hepimizin kaderini değiştirecek bu tarihi seçimde ilk oylar sizden olacak. Çünkü yurt dışında oylar 27 Nisan’dan itibaren kullanılmaya başlandı.

Sizin, partimiz Yeşil Sol Parti'ye ve değişime vereceğiniz oylar, Selahattin’e, tutsak arkadaşlarımıza, hepimize büyük moral olacak ve gücümüze güç katacak.

Sizin oyunuz sınırda bir milletvekilliğini kazandırma etkisinde olacak. Kendinizi yalnız başına bir ağaç gibi düşünmeyin lütfen, sizin gibi yüz binlerce ağaçla, kocaman bir özgürlük ormanıyız aslında. O yüzden sizin oyunuz çok değerli ve çok güçlü. Bu gücünüzü kullanın lütfen.

Ayrıca bu videoyu kararsız olduğunu gördüğünüz veya bir nedenle sandığa gitmeyi düşünmeyen akrabalarınıza, arkadaşlarınıza göndermenizi rica ediyorum.

Birlikte çalışacağız, birlikte değiştireceğiz, birlikte başaracağız." (HABER MERKEZİ)