Başak Demirtaş'tan 'Lizbon' hatırası: Dertlerimiz, dileklerimiz ortak

Başak Demirtaş, Metin Yeğin'in 'Grev' filminde oynayan ve La Casa De Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran Itziar Ituño Martínez ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Metin Yeğin'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği, 1910 yılında Bursa'da gerçekleşen ve kadınların örgütlediği bir işçi direnişini anlattığı "Grev" filmi 29 Ekim'de gösterime giriyor. Filmin galasında Başak Demirtaş, La Casa De Papel'in Lizbon'u Itziar Ituno Martinez ile buluştu.

Filminin galası, 26 Ekim 2021'de Beykoz Kundura'da gerçekleşti. Oyuncular ve set ekiplerinin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun da katıldığı galaya filmin oyuncularından biri olan ve "La Casa de Papel" dizisinde Lizbon karakterini canlandıran Itziar Ituño Martínez de katıldı. 

Galaya katılan Başak Demirtaş, La Casa De Papel'in Lizbon'u Itziar Ituno Martinez ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Demirtaş, “La Casa de Papel'in Lizbon'u, Itziar Ituño Martínez ile buluştuk. Ekranda göründüğünden de tatlı biri. Ve sevgili Itziar ile dertlerimiz de dileklerimiz de ne kadar ortak” dedi. (HABER MERKEZİ)