Barcelona Başkanı Laporta: Messi'yi geri getirmek için her şeyi yapacağım

La Liga'da bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Barcelona'nın başkanı Laporta, Suudi Arabistan'a gideceği iddia edilen Messi'yi geri getirmek için "her şeyi yapacağını" söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya 1. Ligi'nin (La Liga) 34. haftasında konuk olduğu Espanyol'u 4–2 yenerek, bitime 4 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Barcelona'nın Messi hasreti bitmiyor.

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, Arjantinli Futbolcu Leonel Messi'yi kulübe geri getirmek için harekete geçti.

Laporta, kulübünün Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'yi yeni sezonda tekrar Barcelona'ya getirmek için "mümkün olan her şeyi yapacağını" söyledi.

Şu an Paris Saint-Germain takımında forma giyen ve kontratı bu yaz sona erecek olan Messi'nin yüksek bir ücret karşılığı Suudi Arabistan'da ismi açıklanmayan bir takıma transfer olacağı söylentileri gündeme gelmişti.

La Liga'nın yeni şampiyonu Barcelona, Suudi Arabistan'ın ilgisine rağmen tüm zamanların en golcü oyuncusunu geri getirmeyi umuyor.

Katalonya bölgesel devlet televizyonu TV3'e konuşan Barcelona Başkanı Laporta, "Leo ile kulübü her şeyin, hatta dünyanın en iyi oyuncusu olan kendisinin bile önüne koymak zorunda kaldığım durumu yeniden şekillendirmek için konuştum" dedi. 

"Gerçek şu ki, çok sevecen bir sohbetti, çok hoştu ve son zamanlarda birbirimize mesajlar da gönderiyorduk. Dünya Kupası için onu tebrik etmiştim" diyen Laporta, Messi ile sözleşme imzalamak için "mümkün olan her şeyi yapacağını" söyledi. (HABER MERKEZİ)