Barcelona, 4 futbolcunun sözleşme süresini uzattı

Barcelona Pique, Marc Ter Stegen, Clement Lenglet ve Frenkie de Jong'un sözleşmelerinin uzatıldığını açıkladı. Pique ve Ter Stegen'in serbest kalma bedeli 500 milyon Euro, De Jong'un 400 milyon Euro ve Lenglet'in 300 milyon Euro olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya'nın Barcelona kulübü, futbolcular Gerard Pique, Marc Ter Stegen, Clement Lenglet ve Frenkie de Jong'un sözleşme sürelerini uzattı.

Barcelona'dan yapılan açıklamada, Pique'nin sözleşmesinin 30 Haziran 2024'e, kaleci Ter Stegen'in sözleşmesinin 30 Haziran 2025'e, Lenglet ve De Jong'un sözlemesinin ise 30 Haziran 2026'ya kadar uzatıldığı aktarıldı.

Katalan kulübü, serbest kalma bedellerini ise Pique ve Ter Stegen'de 500 milyon Euro, De Jong'da 400 milyon Euro ve Lenglet'de 300 milyon Euro olarak açıkladı.

Korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle futbolcularının maaşlarını düşürmek için yarından itibaren müzakerelere başlayacak olan Barcelona'nın, görüşmelerden önce takımdaki 4 önemli isimle sözleşme yenilemesi dikkati çekti. (MADRİD/AA)