Banka müdürünü rehin alan kişi hesabına 2 milyon lira havale ettirmek istemiş

Antalya'da bir banka şubesinin müdürü silahla rehin alındı. İki saat sonra teslim olan M.R.D. ifadesinde, hesabına 2 milyon lira havale ettirmek için rehin alma olayını gerçekleştirdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bir banka şubesinin müdürü, M.R.D. isimli bir kişi tarafından rehin alındı. Yaklaşık iki saat sonra ikna edilerek gözaltına alınan M.R.D. ifadesinde çok borcu olduğunu, hesabına 2 milyon lira havale ettirmek istediğini söyledi. 

DHA'nın haberine göre, polis ekipleri, banka şubesi önünde önlem alırken, çalışma başlattı. M.R.D., polis ekiplerinin iki saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu. Bankada görevli personelin saat 17.00 sıralarında dışarı çıkmasının ardından özel harekat polisleri, şubeye girdi. Müzakere görüşmeleriyle teslim olmaya ikna edilen M.R.D., gözaltına alındı. M.R.D., ekip aracına alınarak emniyete götürüldü.

M.R.D. olayı gerçekleştirme gerekçesi olarak borçlarını gösterdi. Antalya'da sebze-meyve ticareti ile uğraşan M.R.D.'nin işleri kötü gidince borca girdiği ortaya çıktı. Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğunu söyleyen M.R.D., "Ne yapacağımı bilmiyordum. Bankanın şubesine gidip, hesabıma 2 milyon lira havale ettirmek istedim. Bir anda her şey kontrolden çıktı. Böyle olacağını düşünmüyordum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)